Simply Jonathan

Liberalismens ABC

(This post is in Danish)

Danmarks Radio er fra mange sider blevet beskyldt for at være ræverøde, og selvfølgelig er de det.

Men for noget tid siden oplevede jeg det modsatte; vi havde besøg af nogle familievenner, som har en lille datter på 7–8 år. Jeg blev så sat til at passe hende, og hun foreslog så, at vi kiggede på DR’s Oline side, for de lidt mindre. Det gjorde vi så, og nåede på et tidspunkt til en historie om Nikolaj, en pingvin bosat i en jungle, som fik besøg af en isbjørn. En meget driftig isbjørn, som ville åbne en forretning. Han prøver forskellige forretningsplaner: at sælge varme frakker, palmer og bananer; frakkerne er ingen interesserede i, palmerne kan de få gratis og ligeledes med bananerne. Nikolaj ender med at redde dagen ved at åbne en café med banana splits for den stakkels isbjørn.

Hvis det ikke er basal liberalisme, så ved jeg ikke hvad er.

This is Simply Jonathan, a blog written by Jonathan Holst. It's mostly about technical topics (and mainly the Web at that), but an occasional post on clothing, sports, and general personal life topics can be found.

Jonathan Holst is a programmer, language enthusiast, sports fan, and appreciator of good design, living in Copenhagen, Denmark, Europe. He is also someone pretentious enough to call himself the 'author' of a blog. And talk about himself in the third person.