Simply Jonathan

Kassebånd

(This post is in Danish)

Jeg har opdaget en underlig ting, som mange indkøbsmennesker praktiserer: Man har lagt alle sine varer op på båndet, men der er ikke plads til seperatoren. Man stiller den så i stedet op på det lille stykke der er inden båndet.

Det hjælper jo bare ikke noget. Der er jo ikke nogle der kan stille ting bagved — der er jo ikke mere kassebånd. Det jo bare et tomt alibi, for at man kan se ud som om man yder en indsats for at de andre kan komme til. Det gør man bare ikke. Sære mennesker!

This is Simply Jonathan, a blog written by Jonathan Holst. It's mostly about technical topics (and mainly the Web at that), but an occasional post on clothing, sports, and general personal life topics can be found.

Jonathan Holst is a programmer, language enthusiast, sports fan, and appreciator of good design, living in Copenhagen, Denmark, Europe. He is also someone pretentious enough to call himself the 'author' of a blog. And talk about himself in the third person.