Simply Jonathan

En konkurrerende kanal

Hvor er jeg glad for, at udtrykket “en konkurrerende kanal” ser ud til stort set at være blevet sløjfet; at DR refererer til TV3 som “TV3” og ikke “en konkurrerende kanal”. Det andet er ret stor mangel på tiltro til egen kvalitet; hvis vi så meget som nævner den anden kanal, så går det galt, og vi mister alle vores seere/lyttere! Stop it, I klarer den nok.

This is Simply Jonathan, a blog written by Jonathan Holst. It's mostly about technical topics (and mainly the Web at that), but an occasional post on clothing, sports, and general personal life topics can be found.

Jonathan Holst is a programmer, language enthusiast, sports fan, and appreciator of good design, living in Copenhagen, Denmark, Europe. He is also someone pretentious enough to call himself the 'author' of a blog. And talk about himself in the third person.